Vår verksamhet rullar året runt! När de ordinarie transportledarna går på semester behöver vi säkra upp med några semestervikarier.

Som transportledare sitter Du mitt i verksamheten! Du har dagligen kontakt med åkare och chaufförer. Dina uppgifter är att styra och säkerställa leveransplaner, dvs att flöden och transporter av rundvirke blir gjorda inom ett givet område.

Kvalifikationer:

  • Om du har en erfarenhet från logistikbranschen är det ett plus, men vi värderar personlig lämplighet allra högst.
  • Du har lätt att kommunicera med din omgivning där både kollegor och åkerier ingår.
  • Samarbete är ett av vår organisations starkaste ledord och det är därför viktigt att u tycker om att jobba och hitta lösningar ihop med andra.
  • En god IT-vana är meriterande.

Som person är Du nyfiken, kreativ och gillar att ha många bollar i luften. Du ser ett värde i att vara en del av gruppens prestationer, men klarar även att arbeta på egen hand. Vi ser till Din placeringsort är VSV Frakt AB:s huvudkontor i Karlstad. Tillträdesdatum är enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan senast den 30 april, men intervjuer kommer ske löpande.

Frågor besvaras av Susanna Troedson, Affärsområdesansvarig Rundvirke på telefon 073-7693466 eller susanna.troedson@vsv.se