Avtalet innebär att Unite Logistics har fått fortsatt förtroende att transportera virke och bioprodukter från Setras enheter i Mellansverige. Setra är med sina 8 anläggningar i Sverige ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa.

– Setra och Unite har under åren utvecklat ett nära samarbete där vi gemensamt arbetar för ständiga förbättringar. Vi ser fram mot en ny period där vi ytterligare kan optimera både det dagliga arbetet och fokusera på miljö och hållbarhetsfrågor, säger Maria Jansson, logistikchef på Setra Group.

– Vi är väldigt glada och tacksamma över att få fortsätta vårt samarbete med Setra Group. Det visar att Setra Group tror på Unite logistics och vår verksamhet, säger Johan Svensson, verksamhetschef logistik på VSV Unite. Samarbetet med Setra är en viktig del i vår logistik och detta avtal säkrar en stor del av vårt transportarbete några år framöver.
Unite Logistics är ett nischat transportbolag som fokuserar på transporter av bioprodukter och sågade trävaror. Bolaget har idag ca 60 egna fordon och omsätter ca 300 MSEK. Unite är ett helägt dotterbolag till VSV Frakt AB.

För ytterligare information kontakta
Johan Svensson, verksamhetschef logistik
Mobil 070-547 07 65

Maria Jansson, logistikchef Setra Group
Mobil 073-079 80 16