Vår verksamhet växer och vi behöver fler transportledare inom affärsområdet Rundvirke, både för sommaren 2023 och för tillsvidareanställning.

Som transportledare sitter Du mitt i verksamheten! Du har dagligen kontakt med åkare, chaufförer och kunder. Dina uppgifter är att styra och säkerställa leveransplaner, dvs att flöden och transporter blir gjorda inom ett givet område. Att bidra i utvecklingsarbetet är centralt inom VSV Unite. Därför ligger det på varje medarbetares bord att bidra till att vidareutveckla arbetsprocesser.

Kvalifikationer:

-Vi ser gärna att Du har erfarenhet från logistikbranschen, men vi värderar personlig lämplighet allra högst
-Du har lätt att kommunicera med din omgivning där både kollegor, kunder och åkerier ingår
-Samarbete är ett av vår organisations starkaste ledord och det är därför viktigt att Du tycker om att jobba och hitta lösningar ihop med andra
-En god IT-vana är meriterande
-Du har en vilja och förmåga att utvärdera ur ett miljöperspektiv

Som person är Du nyfiken, kreativ och resultatorienterad. Du har stort intresse i att utveckla och driva våra kunders logistiklösningar samt förbättra åkeriernas förutsättningar att lyckas. Du ser ett värde i att vara en del av gruppens prestationer, men klarar även att arbeta på egen hand. Din placeringsort är VSV Frakt AB:s huvudkontor i Karlstad. Tillträdesdatum är enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan senast den 15 april, men intervjuer kommer ske löpande.

Frågor besvaras av Susanna Troedson, Affärsområdesansvarig Rundvirke på telefon 073-7693466 eller susanna.troedson@vsv.se