Gör det du är bra på tillsammans med andra!

Tre starka skäl för att vara ansluten till VSV/Unite

Starkare nätverk och bättre affärer

Du får tillgång till VSV/Unite´s nätverk av tjänstemän, kunder, transportörer/åkare och entreprenörer. På så sätt kan du få nya kunder, längre uppdrag och fylla luckor med kortare uppdrag. Om du vill kan du även ta uppdrag i andra delar av landet. Vi hjälps åt med maskinflyttar och att ta fram extra resurser om det skulle behövas.

Enklare administration och tryggare ekonomi

VSV/Unite sköter din fakturering och minimerar därmed din administration. Vi samarbetar med banker för att underlätta investeringar. Du får tillgång till riktigt bra villkor på t ex diesel, försäkringar och arbetskläder samt att vi har ett avtal med tullverket för att förenkla rutinerna för gränsöverskridande transporter mot Norge.

 

Rätt utveckling och utbildning

Du får del av all den utveckling som VSV/Unite kontinuerligt arbetar med. Det kan t ex vara att få möjlighet att använda specialanpassade transportledningssystem och/eller stöd när det gäller miljö- och itfrågor.

Linnea brinner för skogen och gör det bästa hon vet!

Linnea har jobbat för VSV/Unite sedan hon tog studenten och brinner för att jobba i skogen. Här berättar hon om vad hon uppskattar i sitt arbete.

Unite gör det bra!

Fredrik berättar om samarbetet med VSV/Unite. Hör honom berätta mer om vad han uppskattar efter tio år.

Vill du veta mer om att ansluta till vsv/unite?
Kontakta mig gärna