När du vill vara säker på att din skog avverkas av professionella entreprenörer

Få professionell hjälp via ett enda samtal!

VSV avverkning arbetar med helheten – från att skogen tas ner till att råvaran levereras.  Delar i vårt uppdrag är att se till att virke och GROT kommer fram till väg. Fördelen för kunderna är att man enkelt får professionell hjälp via ett enda samtal.

Våra maskingrupper arbetar lokalt eller utlokaliserade där du behöver dem. VSV sköter kontakten med varje entreprenör. Vi är vana vid både långa samarbeten och kortare uppdrag.

Maskiner

VSV Avverkning förfogar över ett 130-tal maskinresurser, vilket är en trygghet för både kunder och entreprenörer. Maskinparken består av t ex slutavverknings- och gallringsskördare, skotare, maskintrailers och markberedare.

Personal

Det finns fyra stycken avverkningsledare. De arbetar dagligen för att skapa bästa möjliga förutsättningar för såväl kund som entreprenör

Vi har dessutom en administrativ personal som tar hand om allt ifrån fakturering till miljöadministration

System

Till vår hjälp har vi ett specialanpassat faktureringssystem. Här kan vi förse kunderna med anpassad statistik.

Utveckling

VSV Avverkning arbetar ständigt med utvecklingsprojekt. För närvarande lägger vi stort fokus på InRapp som är en applikation för att digitalisera det administrativa arbetet för såväl entreprenörer som administrativ personal.

Moelven kunder i många år
Niklas Johansson, Moelven

Niklas berättar om hur samarbetet mellan VSV/Unite och Moelven underlättar hans vardag

Linnea brinner för skogen och gör det bästa hon vet!

Linnea har jobbat för VSV sedan hon tog studenten och brinner för att jobba i skogen. Hör henne berätta mer om vad hon uppskattar i sitt arbete.

Vi finns där våra kunder behöver oss

Våra entreprenörer avverkar dagligen inom ett geografiskt område från södra Halland till norra Dalarna